Deputatul PSD, Alfred Simonis, despre colegii parlamentari timişeni de la putere: Sunt preocupaţi de problemele Timişoarei doar de faţadă

Deputatul PSD de Timiş, Alfred Simonis, atac dur la colegii parlamentari din partea puterii. Simonis îi acuză cu sunt preocupaţi de problemele Timişoarei, doar de faţadă, ca să dea bine în social media sau în presă. Asta după ce a propus o dezbatere parlamentară pe tema migranţilor din Timişoara, şi la care a participat un singur parlamentar al puterii, useristul Nicu Fălcoi.

„Am propus în urmă cu trei săptămâni o dezbatere parlamentară pe tema migranților din România, eveniment ce a avut loc astăzi în prezența Ministrului de Interne Lucian Bode. I-am invitat atunci să participe pe toți parlamentarii de Timiş.

Timișoara se confruntă cu probleme grave în chestiunea imigrației. Siguranța populației, ținerea sub control a numărului tot mai mare de migranți, asigurarea de hrană, condiții decente de locare și de conviețuire, sunt chestiuni cu care nu ne-am mai întâlnit. Dovadă şi incidentul ce a dus inclusiv la pirderea unei vieți!

Vreau să vă spun că, în ciuda avalanşei de reacții ale parlamentarilor din Timiş aflati la putere, astăzi a venit doar unul dintre ei la dezbatere: domnul deputat Nicu Fălcoi. A fost mai clar ca oricând că declarativ toți sunt preocupați de problemele orașului, însă faptic majoritatea o fac doar de fațadă, mimează implicarea și interesul ca să dea bine în social media sau în presă.

Am vrut doar să vă împărtăşesc gustul amar pe care mi l-a lăsat episodul. Repet încă o dată: a fost vorba de o discuție cu Ministrul de Interne, sub egida Parlamentului, nu de o acțiune populistă de imagine. Iar lor nu le-a păsat”, se arată în mesajul transmis de deputatul PSD de Timiş, Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here