Dezbatere publică privind proiectul de modernizare a străzilor din piatră cubică

Timişorenii sunt chemaţi în aceste zile la o dezbatere publică. Este vorba despre un proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate „Modernizarea străzilor din piatră cubică din municipiul Timişoara”, paisprezece străzi de pe care ar fi urmat să fie scoasă piatra cubică, va fi înlocuită cu bitum.

Evenimentul va avea loc miercuri, 1 martie, orele 14.00-17.00  în Sala de şedinţe a Consiliului Local. Tot atunci va fi în dezbatere publică și proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Autorităţii Urbane la nivelul Municipiului Timişoara.

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Acestea se pot adresa, şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Biroul Asistare Consiliul Local sau în format electronic la adresa codruta.orobeti@primariatm.ro.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here