Dezvoltare emoțională online. Program gratuit oferit de UVT

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Psihologie, lansează programul „Dezvoltare Emoțională Online”. Programul se adresează persoanelor sănătoase interesate de dezvoltare emoțională.

Scopul acestuia este de a facilita o mai bună înțelegere a emoțiilor și de a oferi câteva sugestii privind gestionarea emoțiilor intense (ex: teama, tristețea etc.) și reducerea stresului. Programul DEO se bazează pe principiile consilierii de tip cognitiv – comportamental care au fost aplicate situațiilor obișnuite cu care se confruntă oamenii în viața cotidiană. Cei șapte psihologi care fac parte din Echipa DEO sunt responsabili de buna desfășurare a acestui program. Livrarea programului se va face exclusiv online și are o durată de două săptămâni. Programul DEO poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și are o conexiune la internet.

Persoanele care doresc să beneficieze de Programul DEO se pot înscrie gratuit pe pagina de web a proiectului, http://e-cbt.ro/program/deo, la secțiunea Înregistrare. Odată înscrise, persoanele vor fi direcționate către chestionarele de screening care necesită aproximativ 50 minute pentru a fi completate. Vor fi selectate doar persoanele care pot beneficia maximal de acest program.

Întrucât Programul DEO se desfășoară online, nu există un număr maxim de persoane care pot beneficia de el. În schimb, pentru a oferi rapid (în câteva zile) acces la conținutul programului celor care au completat evaluarea inițială, perioada de înscriere va fi limitată la 2-3 zile de la data lansării lui.

Informații suplimentare despre Programul DEO și despre modalitatea de înscriere pot fi găsite pe pagina de web a proiectului (http://e-cbt.ro/program/deo).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.