Dezvoltarea gândirii antreprenoriale a studenților, formarea aptitudinilor şi dezvoltarea abordărilor antreprenoriale constituie priorități ale Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ,,Regele Mihai I al României” din Timișoara.

Acestea au fost transpuse în practica educațională formală și nonformală în cadrul unor proiecte ( Model de economie circulară. Sistem de energie regenerabilă în campusul USAMVBT şi Centrul de transfer tehnologic) care au pus în comun pe parcursul anilor universitari parteneri economici relevanți pe piața de business locală, națională și internațională, cadre didactice și studenți.

„Am dezvoltat si punem la dispoziția studenților noștri din domeniile de licență, master și doctorat, metode concrete de antreprenoriat gestionate în universitatea noastră”, spun reprezentanţii Universităţii.

Articolul precedentUVT anunță încheierea proiectului: „Acces şi echitate în universităţi. Demersuri antreprenoriale inovatoare pentru studenţi şi cadre didactice”
Articolul următorÎntrunirea periodică a „Grupului Partenerilor Strategici – GPS UVT”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.