Dezvoltarea gândirii antreprenoriale a studenților, formarea aptitudinilor şi dezvoltarea abordărilor antreprenoriale constituie priorități ale USAMVBT

Dezvoltarea gândirii antreprenoriale a studenților, formarea aptitudinilor şi dezvoltarea abordărilor antreprenoriale constituie priorități ale Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ,,Regele Mihai I al României” din Timișoara.

Acestea au fost transpuse în practica educațională formală și nonformală în cadrul unor proiecte ( Model de economie circulară. Sistem de energie regenerabilă în campusul USAMVBT şi Centrul de transfer tehnologic) care au pus în comun pe parcursul anilor universitari parteneri economici relevanți pe piața de business locală, națională și internațională, cadre didactice și studenți.

„Am dezvoltat si punem la dispoziția studenților noștri din domeniile de licență, master și doctorat, metode concrete de antreprenoriat gestionate în universitatea noastră”, spun reprezentanţii Universităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here