DIGITALIZĂM VESTUL, un proiect de sprijinire a angajaților și angajatorilor din Regiunea Vest în domeniul alfabetizării digitale și a TIC.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de beneficiar și S.C. DIACOSTAMPET SRL partener în cadrul Proiectului “Digitalizăm Vestul”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, anunță lansarea cursului gratuit de COMPETENȚE DIGITALE (nivel de bază).

Cursul vizează dobândirea de competențe specifice necesare la locul de muncă din sfera sistemelor de operare și a suitelor de aplicații Office, de gestionare a documentelor electronice și utilizare a Internetului, respectiv:
▪ Utilizarea unui sistem de operare;
▪ Competențe de bază despre hardware;
▪ Prelucrarea și gestionarea de documente electronice, schimb de informații electronice;
▪ Competențe de bază pentru utilizarea Internetului;
▪ Utilizarea rețelelor sociale personale sau profesionale;
▪ Utilizarea serviciilor digitale gratuite oferite de diverse companii;
▪ Securitate cibernetică, introducere în securitatea sistemelor informatice.

Cursul se va derula în perioada mai-iunie 2023 și are o durată de 120 ore: 40 ore teorie desfășurate fizic la Centrul Regional de Afaceri Timișoara și 80 ore practică desfășurate on-line.

Reamintim că proiectul are ca obiectiv sprijinirea a 32 întreprinderi care activează în domeniile cu potențial economic competitiv conform SNC și SNCDI din județele Timiș, Arad și Hunedoara prin: Furnizarea de programe de formare a competențelor digitale și de programe de evaluare și certificare a competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale; Determinarea necesarului de formare profesională și organizarea de programe de învățare la locul de muncă în domeniul alfabetizării digitale și TIC.

Înscrierea la curs se face prin completarea Cererii de Înscriere care poate fi descărcată accesând link-ul: https://www.cciat.ro/cciat_Curs_Competente_digitale_nivel_basic_.
După completare, cererea se transmite pe e-mail la adresa: cculda@cciat.ro sau esirbu@cciat.ro.

Articolul precedentTocmai te-ai apucat de sală? Iată 4 lucruri importante pe care trebuie să le știi!
Articolul următorComitetul Director al Universității Politehnica Timișoara – 10 ani de viziune și parteneriat strategic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.