Două dosare penale întocmite şi 11.520 ţigarete de contrabandă au fost ridicate de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, în timpul desfăşurării unei acţiuni punctuale pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile,  în  zona pieţei George Coşbuc din municipiul Lugoj.

Ieri dimineață, în timpul desfăşurării acţiunii, jandarmii timişoreni au observat un bărbat şi o femeie care comercializau ţigări de contrabandă. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani din municipiul Lugoj, a fost depistat în apropierea pieţei George Coşbuc, în timp ce scotea din portbagajul unui autoturism câteva pachete de ţigări fără marcaj corespunzător pe care le vindea unui concitadin. La controlul autoturismului, jandarmii au găsit în portbagaj nu mai puţin de 576 de pachete de ţigări de contrabandă care au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot în timpul desfăşurării acţiunii şi în apropierea pieţei, a fost depistată şi o femeie, în vârstă de 39 de ani care avea asupra sa 117 pachete de ţigări.

Ambele persoane au fost conduse la sediul unităţii de jandarmi unde întreaga cantitate de 11.520 de ţigarete de contrabandă a fost ridicată în vederea confiscării, pe numele celor doi, fiind întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă, dosar ce va fi predat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. “Aducem la cunoştiinţa cetăţenilor faptul că atât vânzarea cât şi cumpărarea de produse de contrabandă se pedepsesc conform prevederilor legale în vigoare, iar acţiunile de acest gen vor continua în toată zona de competenţă teritorială a Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara”, transmit reprezentanții jandarmeriei.

tigari

Articolul precedent„ŞCOALA ALTFEL”, în mijlocul jandarmilor timişoreni
Articolul următorAmbasadorul SUA în vizită la Primăria Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.