Din nou MIGRANȚI la frontiera cu Serbia! Unde au fost prinși de polițiști?

Migranţi pakistanezi și irakieni, opriţi la frontiera cu Serbia, în timp ce încercau să intre ilegal în țară!

Poliţiştii de frontieră au depistat două grupuri formate din opt cetăţeni din Pakistan si Irak, care au încercat să intre ilegal în România, pentru ca mai apoi să ajungă în ţări din vestul Europei.

Transfugii au fost prinși de poliţiştii de frontieră în jduețul Caraș-Severin. Mai exact un grup a fost depistat pe raza localităţii de frontieră Greoni, iar în urma verificărilor oamenii legii au stabilit că grupul era format din trei bărbaţi și o femeie, cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani.

Și în apropierea localităţii de frontieră Lescovița din județul Caraș-Severin, au fost priși patru cetăţeni pakistanezi, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, care au fost preluaţi şi transportaţi la sediul instituţiei pentru cercetări.

În ambele cazuri, persoanele au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei, iar în prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând a fi luate măsurile legale care se impun Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here