Amenzi pentru timișorenii care aruncă gunoaie în rampele clandestine din oraș!

Poliția Locală continuă lupta împotriva timișorenilor care aruncă gunoaie la întâmplare și formează rampe clandestine! Societății de salubrizare, Retim  a adunat în ultimele zile, zeci de tone de gunoaie de pe străzi, iar acum reprezentanții Poliției Locale se implică și ei pentru eradicarea acestui fenomen.

Polițiștii locali au identificat persoanele care abandonează deșeuri pe domeniul public pe raza municipiului Timișoara, și le-au amendat. În ultimele zile au fost aplicate opt sancțiuni în valoare de peste 3.000 de lei, majoritatea în cazurile unor cetățeni care au fost surprinși de camerele de luat vederi amplasate în oraș pentru a descuraja acest fenomen.

Sancțiunile au fost aplicate în zone precum Mătăsarilor, Intrarea Umbroasă, Ardealului, Liniștei, Dâmbovița, Piața Plevnei.

Ca urmare a acțiunilor intensificate în ultima perioadă pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, au fost aplicate, de la începutul acestui an, un număr de 685 sancțiuni contravenționale persoanelor care aruncat deșeuri pe domeniul public.

Polițiștii locali atrag atenția că sancțiunile pentru abadonarea de deșeuri sunt între 500 și 1.000 lei pentru persoane fizice și pot ajunge pană la 2.500 lei pentru persoanele juridice.

Totodată, Poliția Locală face din nou apel la cetățeni să depoziteze deșeurile în locurile special amenajate pentru a evita să fie sancționați, dar și pentru a contribui astfel la a avea un oraș curat și civilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here