Din vară încep lucrările la drumul care va permite o legătură mai rapidă între Timișoara și Moșnița

Veste bună pentru timișenii care tranzitează comuna Moșnița! Se va construi drumul care va permite o legătură mai rapidă între Timișoara și Moșnița.

Autoritățile timișorene au în plan construirea unui drum care va permite o legătură mult mai rapidă. Totul va fi posibil de realizat din vară. Acesta va deservi Căile Buziaşului şi Lugojului şi va înlesni accesul din localităţile limitrofe. Potrivit edilului Nicolae Robu, lucrările vor începe în această vară. “Vom începe lucrările în vară, este o procedură care durează”.

Pe ordinea de zi a Consiliului Local s-a aflat ieri un proiect important, care prevede construirea unui drum care va permite o legătură mult mai rapidă între Timișoara și comuna Moșnița Nouă. Consilierii locali au aprobat în ședința de plen un proiect în acest sens, care se va realiza în parteneriat cu Primăria Moşniţa. Pentru demararea lucrărilor, aleșii au aprobat un proiect prin care Timișoara acceptă mai multe parcele de teren de la proprietari privați, sub formă de donație. Astfel, investiția prevede amenajarea unui carosabil cu două benzi de circulație, trotuare și piste de biciclete pe ambele părți.

Traseul propus pentru amenajare este situat în partea sud-estică a Timișoarei și va face legătura între trama stradală a orașului și rețeaua de străzi și drumuri comunale din Moșnița Nouă. Traseul este cunoscut sub denumirea de “Drumul Boilor”.

(Sursa foto.forum.peundemerg.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here