Având în vedere faptul că la nivelul Serviciului Rutier – Compartimentul Abateri, în zilele de Luni și Joi ale fiecărei săptămâni, se desfășoară activitatea privind verificarea cunoașterii regulilor de circulație, IPJ anunță că programul se va modifica.

Începând cu data de 2 august, activitatea se va desfășura doar o dată pe săptămână, respectiv în ziua de Joi, la Serviciul Rutier, situat pe bulevardul Take Ionescu nr. 44-46.

Testul privind verificarea cunoașterii regulilor de circulație se va desfășura începând cu ora 12:00, iar prezența persoanelor interesate în vederea programării se va face între orele 09:00-11:30 în cursul zilei de testare, având asupra lor în mod obligatoriu mască de protecție și instrument de scris cu pastă albastră. De asemenea, trebuie să prezinte dovada de reținere a permisului de conducere, în original (aflată în perioada de suspendare) precum și actul de identitate.

Examenul de cunoaştere a regulilor de circulaţie poate fi susţinut doar de conducătorii auto cărora le-a expirat perioada de valabilitate a dovezii înlocuitoare. Pot susține acest test persoanele care dețin permis de conducere eliberat de către autoritățile județului Timiș sau care au săvarșit fapta pe raza județului Timiș.

Articolul precedentTenul tau este sensibilizat la plaja? Iata cum ar trebui sa iti construiesti o rutina de skincare!
Articolul următor16 iulie: Ziua victimelor și a Rezistenței Anticomuniste din Banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.