Doi cetăţeni albanezi opriţi la frontiera de sud-vest a României

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în zona de competenţă doi cetăţeni albanezi, care au incercat sa treaca frontiera din Serbia in România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Ieri, în jurul orei 17.40, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare a observat două persoane care se deplasau pe jos între locălităţile Dudeştii Vechi şi Sannicolau Mare. Imediat poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune tactică specifică, in urma careia au fost depistate cele două persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Bărbații au fost condusi la sediul Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare, iar in urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni albanezi, în vârstă de 21, respectiv 24 ani. La cercetări, aceştia au declarat că au venit din Serbia şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penala pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.