Doi cetăţeni kosovari depistaţi în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidaş – I.T.P.F. Timişoara au depistat doi bărbaţi din Kosovo, care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România.

O patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidaş, care executa misiuni de supraveghere pe direcţia localităţii de frontieră Berlişte, a observant astăzi două persoane care se deplasau pe jos, peste câmp, dinspre Serbia spre România. Imediat poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, fiind depistate două persoane de sex masculin, care au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni din Kosovo, în vârstă de 34, respectiv 29 ani şi nu deţineau documente asupra lor. Aceştia au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe, pentru cercetarea în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.