Doi cetăţeni străini depistaţi în timp ce intenţionau să intre ilegal în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa au depistat un cetăţean sârb şi un cetăţean albanez, care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera „verde”.

Ieri în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa – I.T.P.F. Timişoara au declanşat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în urma căreia au depistat, în apropierea localităţii de frontieră Vrani, două persoane de sex masculin care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt un cetăţean sârb şi unul albanez, în vârstă de 33, respectiv 38 de ani.

Cei doi bărbaţi au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia şi au recurs la această metodă deoarece nu aveau documente legale pentru a ajunge în Franţa, la rude. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here