Doi morți în urma unui cumplit accident dintre un microbuz și un tir! Alte două victime sunt în stare gravă

Accident grav în această dimineață pe D66, pe raza localității Băcia din județul Hunedoara. Doi oameni au murit pe loc, un bărbat și o femeie, iar alte două persoane sunt în stare gravă la spital.

Alarma s-a dat în această dimineață în jurul orei 4.30. Mai multe echipaje de poliție, ambulanțe, dar și pompierii de la descarcerare au intervenit de urgență.

”Pompierii salvatori au găsit la locul impactului dintre o dubiţă de transport persoane înmatriculată în Hunedoara si un tir de Harghita 4 victime, un bărbat şi 3 femei. Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost extraşi din autoturism cu ajutorul echipei de descarcerare. Bărbatul de 51 ani, șoferul microbuzului, si 1 femeie nu au mai putut fi salvaţi. Alți 2 răniţi, 2 femei, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim ajutor și ulterior su fost transportate la UPU Deva. Șoferul autotrenului nu prezintă nicio leziune. La operaţiune au participat echipaje de pompjeri ale Detasamentelor Deva si Orăștie cu autospeciala de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţe B2 si mașini de stingere”, transmit reprezentanții ISU Hunedoara.

Polițiștii hunedoreni au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Traficul în zonă a fost complet blocat, iar după câteva ore, circulația a fost reluată pe câte un fir alternativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here