Doi străini, opriţi la frontiera cu Serbia! Încercau să intre ilegal în țară

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean din Turcia şi unul din Albania, care au încercat să intre ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pentru că aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

Seara trecută în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare au depistat, în apropierea localității Dudeştii Vechi, doi bărbați care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă.

Cei doi au fost duși la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Turcia şi Albania, ambii în vârstă de 38 de ani. Bărbaţii au declarat faptul că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate autorităţile sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here