rugby-timisoara

rugby-timisoara

Reprezentativa de rugby a României va întâlni sâmbătă, la Heidelberg, selecționata Germaniei, într-o partidă din cadrul celei de-a patra etape a competiției Rugby Europe Championship. Jucatorii Timisoara Saracens Vali Popirlan si Stelian Burcea pornesc titulari, in timp ce Tarus, Ianus si Calafeteanu sunt rezerve.

Surpriza din echipa de start a „Stejarilor” o reprezintă Sabin Strătilă, jucătorul echipei RCJ Farul Constanța, care la nici 20 de ani va fi titular în confruntarea cu germanii, urmând să joace ca fundaș, anunță Federația Români de Rugby.

XV-le de start al României la partida cu Germania va avea următoarea componență: 1. Constantin Pristăviță, 2. Andrei Rădoi, 3. Paulică Ion, 4. Valentin Popîrlan, 5. Marius Sîrbe, 6. Viorel Lucaci, 7. Vlad Nistor, 8. Stelian Burcea, 9. Florin Surugiu, 10. Dănuț Dumbravă, 11. Ionuț Botezatu, 12. Florin Vlaicu, 13. Csaba Gal, 14. Adrian Apostol, 15. Sabin Strătilă.

Rezerve: 16. Otar Turashvili, 17. Mihai Dico, 18. Alexandru Țăruș, 19. Marius Antonescu, 20. Daniel Ianuș, 21. Valentin Calafeteanu, 22. Robert Dascălu, 23. Dorin Manole.

România ocupă locul 2 în clasamentul Rugby Europe Championship, cu 11 puncte, lider fiind Georgia cu 13 pct, în timp ce poziția a treia este ocupată de Rusia cu 9 pct, urmată de Spania și Portugalia — cu câte 5 pct și Germania — 0 pct.

„Stejarii” au înregistrat de la debutul actualei ediții a competiției două victorii (37-10 în deplasare cu Portugalia și 29-8 pe teren propriu cu Spania) și o înfrângere (13-16 cu Rusia, în deplasare). În afara partidei cu Germania, care va avea loc sâmbătă, de la ora 15,30, rugbyștii români mai au de disputat un singur meci, împotriva Georgiei, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București, în data de 21 martie.

Articolul precedentCursuri gratuite de inspector în domeniul securității și sănătății în muncă
Articolul următorAlina Gorghiu cere demisia Ministrului Finanțelor, anchetat pentru corupție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.