Doi tineri depistați de polițiștii locali după ce au consumat substanțe interzise

Au consumat etnobotanice pentru „a scăpa de griji”. Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, în timp ce se deplasau în cursul după-amiezii de ieri, pe str. Războieni, au observat două persoane care aveau un comportament ciudat. Aceștia se clătinau și se deplasau sprijinindu-se de clădirile din zonă.

Din acest motiv, polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, constatând că este vorba despre un tânăr de 21 de ani, cu domiciliul în Timișoara, și altul de 18 ani, cu domiciliul în Săcălaz. În urma efectuării controlului corporal sumar, conform prevederilor legale, aceștia aveau asupra lor, pe lângă alte bunuri, și foițe de rulat țigarete, iar unul dintre ei avea și patru plicuțele de nylon goale și unul cu fragmente vegetale de culoare verde-oliv, despre care cel care le deținea a declarat că ar fi etnobotanice.

Mai mult, acesta le-a declarat oamenilor legii că “a tras câteva fumuri de etnobotanice pentru că lucrul acesta mă face să mă scap de griji”.

Adolescenții au fost predați de polițiștii locali la Secția 4 Poliție pentru continuarea cercetărilor și stabilirea categoriei de substanțe din care face parte conținutul plicurilor deținute de cei doi tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here