Sâmbătă și duminică în Banatul montan s-au petrecut două evenimente rutiere soldate din păcate cu doi morți.

Ieri, 11 septembrie, la ora 20.15, pe DN 58, în zona localității Brebu, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr. În timp ce un bărbat de 23 de ani din Sichevița conducea o motocicletă din direcția Caransebeș – Reșița, într-o curbă periculoasă la dreapta, a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului său de deplasare, ajungând cu motocicleta în vegetația de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat decesul tânărului de 23 de ani.

Astăzi, tot lângă Brebu, s-a mai petrecut un accident mortal. În timp ce un bărbat de 86 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș-Reșița, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul părăsind partea carosabilă. În momentul accidentului, pasagera stânga spate, o femeie de 59 de ani, a fost aruncată din autoturism la o distanță de aproximativ 3 metri, personalul medical sosit la fața locului constatând decesul acesteia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Articolul precedentToate autobuzele, troleibuzele și tramvaiele STPT revin pe trasee, de luni! Revin și microbuzele școlare
Articolul următorBani mai mulți la LOTO cu ocazia Tragerilor Speciale Aniversare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.