Un cunoscut restaurant din Timișoara a fost închis pentru că așa vrea USR și nu este prima dată când se întmplă acest lucru. Povestea este binecunoscută și s-a mai întâmplat. Liderul PSD Timiș Alfred Simonis vorbește direct despre ultimul scandal al orașului, care a și intrat cu noua administrașie în era glacială.

„Martie 2021. Consiliera locală USR Ana Munteanu descinde ilegal împreună cu jandarmii la un restaurant din Timisoara, deținut de omul de afaceri Dan Dinu. Izbucneşte un scandal național, iar mai mulți lideri locali ai USR se aleg cu plângeri penale şi cu procese.

Octombrie 2021. Primarul USR Dominic Fritz semnează ordinul de închidere a Berăriei 700, aparținând aceluiaşi om de afaceri, după ce Poliția Locală a efectuat controale repetate şi a aplicat amenzi, contestate toate în instanță. Dan Dinu afirmă public că Dominic Fritz i-ar fi solicitat o sponsorizare în campania electorală, el refuzat şi că totul miroase a răbunare personală. Localul plăteşte lunar Primăriei o chirie de 10 000 de euro.
Tot mai mulți oameni de afaceri din oraş se întreabă dacă şi când le va veni şi lor rândul să fie vizitați şi amendați de Poliția Locală pentru că nu au cotizat în campania USR şi a lui Dominic Fritz! Din păcate, şeful interimar al Poliției Locale, Dumitru Domăşneanu, execută orbeşte ordinele politice ale primarului, aducând tot mai mult cu milițienii din vechiul regim!

Oamenii de afaceri din Timisoara, care şi aşa traversează o perioadă economică foarte grea, nu au un partener, ci un adversar în primarul oraşului: plătesc cele mai mari taxe şi impozite locale; obțin foarte greu documentațiile legale în primărie; sunt amendați, iar afacerile lor sunt închise dacă indrăznesc să critice administrația neo-marxistă sau ciomagul acesteia, Poliția Locală Timişoara!”, a sintetizat Alfred Simonis situația.

Articolul precedentPeste 15.000 de cazuri noi de COVID, de ieri până azi! Au murit alți 352 de oameni, iar la terapie intensivă sunt 1.739 de bolnavi
Articolul următorHoți profesioniști deși nu au nici măcar 20 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.