Hoți profesioniști deși nu au nici măcar 20 de ani

Polițiștii Postului de Poliție Giroc au reținut doi tineri, de 19 şi 21 de ani, bănuiţi de comiterea unui furt din localitatea Chişoda. Bărbaţii au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 15 octombrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Giroc, au identificat doi bărbaţi, în vârstă de 19 şi 21 de ani, cercetaţi pentru furt calificat.

În fapt, în data de 5 septembrie, bărbaţii au pătruns, într-o societate comercială din localitatea Chişoda, iar din interior, au sustras 28 de piese metalice (componente din aluminiu folosite la fabricarea unor tubulaturi), cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.000 de euro.

Din prejudiciul total au fost recuperate 14 piese metalice, în valoare de 4.000 de euro.

Tinerii au fost reținuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi bărbaţi şi recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here