Ce-i lipsește chelului? Tichie de mărgăritar! Stadionul din Lugoj va avea… nocturnă

Deși gazonul arată oribil, mai ales când plouă, deși stadionul are nevoie de reparații seriose, deși echipa Lugojului este doar în Liga 4, primarul municipiului de pe Timiș, s-a gândit că nu ar strica o… nocturnă, că probabil așa a văzut el la televizor.

Așadar, un stadion în ruină va avea sistem de iluminat modern. Este cheltuiala pe care a găsit-o absolut necesară primăria din Lugoj. Chiar dacă în oraş nu există vreo echipă de fotbal profesionistă, autoriţile locale consideră că investiţia de 40.000 de euro nu strică. Edilul promite chiar şi o arenă nou-nouţă. Să fie. Până atunci, reparaţiile se fac pe bucăţi.

„Antrenamentele se vor putea desfăşura şi seara, unii copii au ore pana la 16, iar la seniori majoritatea jucatorilor sunt angajaţi şi termină serviciul la 4-5 şi la 7 pot să vină la antrenamente”, a spus Claudiu Buciu – primar Lugoj, conform observatornews.ro.

Stadionul va beneficia de un sistem de iluminat în valoare de 40.000 de euro. Investiţia se adaugă alteia de 35.000 de euro, în camerele de supraveghere montate aici. Tehnologia însă nu ajută la performanţă şi nici nu aduce oamenii pe stadion. Arena din Lugoj nu a beneficiat de investiţii majore în ultimele trei decenii. S-au facut doar mici reparaţii, iar asta se vede, spune acceași sursă.

Stadionul e plin de igrasie şi noroi. În urmă cu cinci ani, o tentativă de reabilitare pe bani europeni a eşuat: proiectul a fost respins.

Buciu este însă un cunoscut al cheltuielilor inutile, el făcând un festival absolut inutil, dând din banii lugojenilor pentru confortul personal, sau aruncand monezi pe fereastra pentru studii, doar de dragul studiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here