Dorel Săndesc, prorector la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara

Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara are o echipă nouă în conducere. Echipa de prorectori a Universităţii de Medicină şi Farmacie a fost votată în unanimitate în cadrul unei şedinţe.

Astfel, fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății, prof. dr. Dorel Săndesc este de ieri prorector pe dezvoltare academică al UMF „Victor Babeș”. Dorel Săndesc este unul dintre cei mai reputați medici din țară, fiind totodată și preşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, dar și membru în societatea mondială de ATI.

Profesor dr. Alexandra Enache a fost numită prorector didactic, prof. dr. Petru Matusz este noul prorector care se va ocupa de activitatea pe cercetare științifică, prof. univ. dr. Anghel Andrei este prorector care va coordona activitatea de probleme sociale, iar prof. univ. dr. Ioan Sporea a fost numit director interimar al Consiliului pentru Studiile Universitare de Doctorat.

Rectorul UMF pentru încă patru ani este prof. dr. univ. Marius Raica, care în urma votului din 22 februarie a câștigat detașat fața de prof. univ. dr. Simona Drăgan, fost prorector al UMF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.