Dorin Cândea (PMP): „Sunt un om simplu, popular şi în continuă mişcare, cu principii sănătoase şi frică de Dumnezeu!” (P)

 

Cât de bine s-a organizat PMP Timiş pentru alegerile din 5 iunie?

După o muncă asiduă, din ianuarie 2016, în calitate de secretar general al PMP Timiş, am reuşit împreună cu membrii partidului să ne organizăm şi să lansăm în cursa pentru alegerile locale din 2016, 1.044 de consilieri şi 61 de mandate pentru primar. Alaturi de colegii din PMP, am reuşit să ne situăm pe locul trei, în clasamentul politic al Banatului.

Cât de tare vă sprijină familia?

Mă bucur de sprijinul unei familii frumoase, soţia mea şi cele trei fete, Iris, Doris şi Lorena . Pentru ele şi pentru toti timişenii, îmi doresc să continui lupta pentru un viitor mai bun, mai onest, mai demn.

Când aţi intrat în politică?

În 2007 am intrat în politică, alături de Traian Băsescu, ca şi consilier judeţean în mandatul 2008-2012, preşedintele comisiei de relaţii internaţionale. În această perioadă m-am implicat în proiecte transfrontaliere şi interregionale- programul IPA Serbia.

Puteţi da un exemplu?

Am fost promotorul unui nou proiect din Consiliul Judeţean Timiş – Managementul Situaţiilor de Urgenţă în valoare de peste un milion de euro, acesta fiind implementat şi la ora actuală. Şi exemplele pot continua

Care sunt planurile pentru PMP pentru judeţul Timiş?

⦁ Rezolvarea problemelor din sănătate, respectiv finalizarea spitalului regional
⦁ Infrastructura dintre comune şi sate

⦁ Relansarea agriculturii şi a micilor întreprinzători
⦁ Centrele de permanenţă şi de prim-ajutor să fie prezente în fiecare comună
⦁ Măsuri reale pentru protecţia mediului înconjurător, ţinând cont mai ales de faptul că judeţul Timiş se clasează printre primele cinci regiuni în statisticile celor mai poluate zone din Europa.

Ce le transmiteţi adversarilor politici şi timişorenilor care vor vota pe 5 iunie?

Sunt un om simplu şi popular, în continuă mişcare, cu principii sănătoase şi frică de Dumnezeu. Doresc succes tuturor formaţiunilor politice în competiţia alegerilor locale şi îi asigur că voi fi un bun coleg în Consiliul Judeţean Timiş şi că o să mă lupt alături de ei pentru rezolvarea problemelor în judeţul nostru”. Indemn timisenii sa mearga la vot si sa aleaga responsabil, iar formatiunilor politice, le doresc succes in competitia alegerilor locale din data de 5 iunie 2016!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here