Dosar penal pentru că a condus amețit bine de alcool

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

Este și cazul unui șofer din Timișoara, pe care joi, în jurul orei 20.20, polițiștii Biroului Rutier Timișoara l-au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe bulevardul Corneliu Coposu dinTimișoara. Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 42 de ani, emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here