Peste șasesute de șoferi amendați în Timiș

0
170

Val de amenzi pe drumurile din Timiș! Sute de șoferi s-au ales cu sancțiuni.

În perioada 11 – 14 iulie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au întocmit 12  dosare penale şi au aplicat 641 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 235 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 135 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 54 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 40 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here