Dosar penal pentru un bărbat și confiscarea a 1500 de pachete de ţigări de contrabandă

tigari confiscate

Piața Nouă din Timișoara a fost luată la puricat de jandarmi. Aceștia au confiscat 1500 de pachete de ţigări de contrabandă (30000 ţigarete) şi 48 de litri de alcool etilic, in urma desfăşurării unei acţiuni.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara împreună cu lucrători ai D.G.R.F.P. – Direcţia Regională Vamală Timişoara şi cu poliţiştii S.I.F. din cadrul I.P.J. Timiş, au desfăşurat miercuri o acţiune punctuală pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă, în zona pieţelor din Calea Lipovei.

Astfel, în vârstă de 43 de ani care oferea spre vânzare câteva pachete de ţigări de contrabandă. Acesta mai avea ascunse într-o încăpere din piaţă cantitatea de 1500 de pachete de ţigări (30000 ţigarete) şi 48 de litri de alcool etilic 96% care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către jandarmii timişoreni şi predate lucrătorilor vamali.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal în vederea săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here