VIDEO:Ehegartner: “Marile partide politice au dat dovadă de lașitate…”

1Petru Ehegartner- ALDE Timis-

https://www.youtube.com/watch?v=gae67xiIt3s&feature=youtu.be

Partidele dau dovadă de laşitate în ce priveşte preluarea responsabilităţii guvernării. Afirmația îi aparține senatorului ALDE Timiș, Petru Ehegartner. Totodată, el susține că electoratul este prioritar și că partidul sau nu va mai face parte din noul guvern.“Marile partide politice au dat dovadă de lașitate, derobându-se de obligația pe care electoratul i-a pus-o în brațe în momentul când au acreditat-o cu o încredere consistența pentru a guverna această țară. S-au derobat, punând în brațele președintelui misiunea de a propune un premier și un Guvern care să conducă deschiderea României până la finele mandatului, noiembrie 2016. Această atitudine a dus la dezamăgirea tuturor celor care i-au votat. Este un moment în care partidele politice trebuiau să dea dovadă de responsabilitate și asumare. Faptul că au urmat această variantă comodă va avea consecințe asupra electoratului pentru viitoarele alegeri”, susține liderul ALDE Timiș, Petru Ehegartner.

În plus, acesta spune că nu este de acord cu ideea că politicienii sunt incapabili, în timp ce tehnocraţii sunt buni. ALDE susține legitimitatea Parlamentului și consideră că noul Guvern ar trebui să fie unul politic, chiar dacă premierul desemnat nu este membru de partid.

Totodată, partidul și-a propus o serie de obiective.“Principalul obiectiv este să fidelizăm simpatizanții, să ne întărim cu oameni noi, să ne definim spectrul electoral. Ne vom face vizibili și simțiți ca atitudine parlamentară în viitorul program guvernamental al primului- ministru. Nu vom face parte din noul guvern și nu vor face parte membri marcanți ai partidelor”, a completat liderul ALDE Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here