Dosare penale pentru alcool la volan

S-au ales cu dosare penale pentru că nu au ținut cont de sfaturile polițiștilor. Doi bărbați din Timiș au fost depistați băuți la volan weekendul trecut de către oamenii legii.

La data de 8 octombrie, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Barna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat un tânăr de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 59, în localitatea Șag, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibație alcoolică peste limita legală.

La data de 9 octombrie, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au depistat un tânăr de 29 de ani care conducea un autoturism pe D.N.6, în localitatea Topolovățu Mare, rulând cu o viteză de 141 km/h.

Polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a șoferului cu amendă în valoare de 1125 de lei, iar ca măsură complementară suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here