Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

S-au urcat băuți la volan și au pornit la drum, fără nici cea mai mică remușcare. Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 16 aprilie, în jurul orei 15.30, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au depistat un bărbat de 46 de ani în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, având o alcoolemie de 1.12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 16.45, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat un tânăr de 27 de ani în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 59, în municipiul Timișoara, având o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 aprilie, polițiștii orașului Deta au depistat un tânăr de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 57, în localitatea Gherman, având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași zi, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat un bărbat de 46 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Dumbrăvița, având o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, șoferii au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale.

Articolul precedentPatrusute de amenzi aplicate șoferilor din Timiș. Ce ilegalități au făcut
Articolul următorZilele Carierei în domeniile Chimie și Biologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.