Dosare penale pentru că au consumat alcool la volan

S-a urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

Este și cazul unui bărbat din Timiș, care a fost prins cu o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. La data de 06 octombrie , poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au depistat un bărbat de 34 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Utvin, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au efectuat verificări în baza de date, constatând că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here