Un mega parc sportiv și de congrese în Timișoara. Asta își propune sa realizeze edilul în următoarea perioadă, proiectul fiind prezentat la Munchen de Nicolae Robu.

Edilul Timisoarei a fost prezent la celebrul târg Real Messe Munchen, ediția 2016. Scop principal a fost pe de o parte, promovarea Timișoarei ca oraș potrivit pentru investiții, în general, mai ales acum, după ce a dobândit calitatea de viitoare Capitală Europeană a Culturii pentru 2021, iar pe de altă parte, promovarea unuia dintre proiectele mari cu care Nicolae Robu a candidat pentru al doilea mandat de primar.  Este vorba de proiectul intitulat „Sports & Congress Park”. ”Proiectul este extrem de important. Este cu adevărat un mega proiect. Un parc sportiv și de congrese al Timișoarei, un obiectiv complex. Parcul va avea un număr mare de entități în componența sa. Entitățile se vor a fi folosite în scopuri multiple. Poate pentu unii a părut ciudată ideea de parc sportiv, împreună cu cea de congrese, dar facilitățile parcului sportiv, pot fi folosite în organizarea congreselor”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Stadionul va avea o capacitate de 42.000 de locuri, o sală polivalentă de 15.000 locuri, un bazin de înot olimpic, chiar și o cetate a gheții. Potrivit edilului, ideea construirii unui hotel în cadrul proiectului nu este exclusă. Integrat se va dispune de numeroase facilități pentru organizarea evenimentelor.

Articolul precedentDosare penale pentru că au consumat alcool la volan
Articolul următorDănuț Dincă dă semne de recuperare! În câteva săptămâni poate fi externat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.