Dosare penale pentru că au consumat alcool la volan

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

În noaptea de 22 spre 23 iulie, în jurul orei 04.00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat un bărbat de 40 de ani, din localitatea Pustiniș, județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 05.00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 23 spre 24 iulie, în jurul orei 03.30, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, șoferii au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here