Dosare penale pentru că au fost depistați turmentați la volan

Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

S-au urcat băuți la volan și au pornit la drum, fără nici cea mai mică remușcare. Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

În dimineața de 8 august, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au oprit pentru control un autovehicul care circula pe D.N. 6, între localitățile Iosifalău și Chizătău, condus de un bărbat de 48 de ani.

Întrucât șoferul emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, iar autoturismul nu este înmatriculat, valabilitatea autorizației de circulație provizorie fiind expirată.

La data de 8 august, în jurul orei 23.00, polițiștii orașului Deta au depistat un tânăr de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Banloc, având o alcoolemie de 1,03 mg/l.

În noaptea de 8 spre 9 august, polițiștii Secției 7 Rurale Lugoj au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.J. 609 B, în localitatea Țipari. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 46 de ani a condus un autoturism pe drumul mai sus menționat, din direcția localității Paru spre localitatea Țipari, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ajuns în afara carosabilului.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În aceeași noapte, polițiștii orașului Buziaș au depistat un bărbat de 39 de ani în timp ce conducea un autovehicul pe strada Principală din oraș, având o alcoolemie de 0,68 mg/l.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here