Fostul șef al Poliției, Nicolae Istrat, pe listele ALDE Timiș pentru Camera Deputaților

Spread the love

Alianța  Liberalilor și Democraților Timiș își mărește echipa. Medic renumit internațional se alătură echipei de profesioniști ALDE.  Este vorba despre Șerban Roșu, medic la Secția Maxilofaciale și cadru didactic la UMF. “Mă bucur să văd că vin oameni de calitate alături de echipa ALDE Timiș. Atât eu cât și colegii mei din conducere suntem deschiși să atragem profesioniști. Un prim pas în acest sens l-am făcut în aprilie când a venit alături de noi profesorul univeristar, Ilare Bordeașu. Îi urez bun venit domnului Roșu Șerban și sunt convins că va veni cu soluții în folosul medicilor și al pacienților”, a spus președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

În altă ordine de idei, ALDE Timiș se pregătește de finalizarea listei pentru alegerile parlamentare. Nicolae Istrat, fost șef al IPJ va candida pentru Camera Deputaților. Listele cu numele și ierarhiile pentru Senat și Camera Deputaților  vor fi facute publice până la finele acestei luni.”Mă bucur ca domnul Istrat a acceptat să candideze din partea ALDE pentru Camera Deputaților”, susține președintele ALDE Timiș.alde-timis

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

  1. Nicolae Istrat a fost ceva sef pe la rutiera, vreo 2 ani sef la recas si un an la ortisoara, dupa care a fost sanctionat disciplinar si a iesit la pensie! Nu a fost niciun sef al politiei judetului Timis, nu a fost niciun sef al IPJ sau ce balarii scoateti voi aici.
    Semnat. Un fost subaltern!

    • HAHAHAHA A SCHIMBAT TITLUL ARTICOLUI!! CUM INCEARCA SA MINTA ALDE CETATENII :))) AUZI FOSTU SEF DE POLITIE TIMIS CANDIDEAZA LA CAMERA DEPUTATILOR :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here