Dosare penale pentru că au fost prinși băuți la volan și drogați

Spread the love

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 13 mai, în jurul orei 18.20, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au depistat, pe raza oraşului, un bărbat în timp ce conducea un autoturism cu 128 de km/h, într-o zonă în care limita de viteză este de 50 km/h.

În plus, în urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot vineri, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism în Calea Şagului, din Timişoara, fiind sub influenţa substanţelor psihoactive. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au constatat că şoferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu era înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

La data de 14 mai, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat un bărbat de 32 de ani care conducea un autoturism neînmatriculat pe strada Oituz. Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale șoferilor.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here