Eveniment important sâmbătă în comuna timișeană Biled. Primarul Cristian David şi-a prezentat candidatura oficială pentru încă un mandat la primărie, la alegerile din 5 iunie.

Lansarea a avut loc la Căminul cultural din Biled. Astfel, Cristian David și-a prezentat strategia de viitor, dar şi echipa de consilieri cu care va lucra, încă patru ani, când va fi reales edil al comunei. În mandatul său de primar, 31 de proiecte, unele de milioane de euro, au fost implementate în localitate.“Biled e o comună frumoasă şi respectată în Timiş, cu mare potenţial economic şi agricol. Din 2013, împreună cu echipa PSD, am început să derulez şi să implementez mai multe proiecte, care, după cum ştiţi, nu se pot face de pe o zi pe alta, ci în timp. O parte dintre acestea sunt finanţate din fondurile Uniunii Europene, iar altele din banii localităţii. Eu sunt un om al faptelor şi nu vorbesc despre lucruri pe care nu le-am făcut, ci numai despre cele pe care le-am realizat cu succes, pentru binele şi dezvoltarea comunei. Unul dintre acestea este realizarea şi dezvoltarea reţelei de apă care va ajunge până la ultimul cămin din localitate, de asemenea, am reabilitat drumurile, o parte prin asfaltare, altele prin pietruire. De ce prin pietruire? Un km de asfalt costă 4 miliarde de lei vechi, iar cu un miliard şi ceva de lei am reabilitat toată comuna prin pietruire. Urmează şi alte străzi să fie asfaltate. Două dintre obiectivele principale sunt  definitivarea întregii reţele de apă şi asfaltarea drumurilor, pentru ca să avem aici, în Biled, un standard de viaţă mult mai ridicat”, a spus primarul comunei Biled, Cristian David.

La eveniment au participat mai mulţi edili din Timiş, președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, vicepreşedintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, dar și deputatul PSD Cătălin Tiuch.

Reamintim, de la ultimele alegeri din anul 2012 și până în prezent, în fruntea localității au fost nu mai puțin de trei persoane. Cristian David a ocupat funcția de primar al comunei Biled din 2013, însă a fost schimbat, apoi a revenit în funcție.

(Foto: www.ziuadevest.ro)

Articolul precedentViteza i-a băgat în bucluc pe sute de șoferi din Timiș
Articolul următorDosare penale pentru că au fost prinși băuți la volan și drogați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.