Dosare penale pentru șoferii prinși băuți la volan

S-au urcat la volan amețiți de alcool, fără nici cea mai mică remușcare. Mai mulți șoferi din Timiș s-au ales cu amenzi usturătoare și permisele auto suspendate. Aceștia au fost prinși băuți la volan.

Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 14 ianuarie , polițiștii Serviciul Rutier Timiş au depistat un bărbat de 31 de ani în timp ce conducea un vehicul, pe raza orașului Recaș, având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea.

În cursul nopții, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un tânăr de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada A. Astalaș, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au stabilit că șoferul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here