Mandate de arestare pentru mai mulți bărbați, printre care și un minor. Ce infracțiuni au comis

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați condamnați la închisoare și un minor față de care magistrații au dispus măsura internării într-un centru educativ. În zilele de weekend, polițiștii timișeni au depistat trei persoane condamnate la închisoare.

Astfel, la data de 13 ianuarie, polițiștii Secției 2 Rurale Sânandrei au depistat un bărbat de 48 de ani pe numele căruia Judecătoria Lugoj a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la un an de pedeapsă privativă de libertate pentru corupere sexuală a minorilor. Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

În aceeași zi, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un tânăr de 17 ani față de care Judecătoria Lugoj a dispus înlocuirea măsurii educative neprivative de libertate a supravegherii pe o durată de 6 luni, cu măsura internării într-un centru educativ pe o perioadă de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul a fost introdus Centrul de Reeducare Buziaş pentru executarea măsurii educative.

La data de 15 ianuarie, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat, pe raza localității Ghiroda, un bărbat de 35 de ani pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la doi ani de pedeapsă privativă pentru furt calificat.

Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here