Două accidente soldate cu trei morţi pe şoselele din Vest

O tragedie rutieră urmată de alta. Totul s-a petrecut în judeţul Arad, unde două accidente s-au soldat cu trei oameni decedeaţi.

Sâmbătă, în jurul orei 12,00, un tânăr de 17 ani, din Șiclău (comuna Grăniceri), în timp ce conducea un tractor pe D.J. 709/B, dinspre Șiclău spre Grăniceri, în timpul efectuării unui viraj la stânga a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau un tânăr de 23 de ani și o femeie de 75 de ani. În urma impactului, persoanele din autoturism au decedat. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tot astăzi, în jurul orei 15,00, a avut loc un eveniment rutier pe D.N.7, în apropiere de localitatea Bârzava. Din primele verificări, a reieșit că un autotren care se deplasa dinspre Arad spre Deva, la efectuarea virajului într-o curbă din localitatea Bârzava, s-a răsturnat.Din păcate șoferul, un cetățean turc de 63 de ani, a fost proiectat în afara autotrenului și a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here