Două cluburi de noapte sancționate de oamenii legii

Două localuri din Timișoara au fost amendate cu câte 2.000 lei de polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială. Oamenii legii au efectuat în aceste zile verificări la alte societăți comerciale aflate în perioada de suspendare a activității stabilită ca urmare a nerespectării legislației comerciale privind deținerea acordului de funcționare conform OG 99/2000 din partea Primăriei Municipiului Timișoara și după ce au fost sancționate în mod repetat.

Astfel, în urma verificării a patru societăți comerciale, s-a constatat că două dintre acestea, Clubul Mathaus de pe Calea Stan Vidrighin și Clubul Diamond de pe Splaiul N. Titulescu, funcționau, deși ar fi trebuit să fie închise, motiv pentru care au fost sancționate cu câte 2.000 de lei pentru nerespectarea dispoziției de suspendare a activității.

Acțiuni de acest fel au loc periodic pentru a se lua măsurile legate în cazul firmelor care nu respectă legislația, scopul fiind acela de a-i determina pe reprezentanții acestora să intre în legalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here