bazin inot

Două complexe sportive cu bazine de înot acoperite și în aer liber vor fi realizate în 2017 de către municipalitate. Acestea vor fi construite în Calea Buziașului și în Calea Șagului.

Potrivit primarului Timișoarei, Nicolae Robu, vor fi create bazine de înot, terenuri de minifotbal, baschet și handbal, dar și piste de alergare. Astfel, în următoarea ședință de Consiliu Local, aleșii trebuie să voteze proiectele pentru cele două complexe.“În fiecare vom avea și alte amenajări în zonă. Ceea ce vara va funcționa ca bazin în aer liber, iarna va funcționa ca patinoar pentru copiii din cartier. După ieșirea din iarnă, ar trebui să dăm drumul celor două proiecte. A nu se înțelege mai repede de luna martie. Atunci vom demara licitația”, spune edilul Nicolae Robu.

În plus, reprezentanții municipalității au în vedere și construirea unui stadion cu 5.000 de locuri și posibilitatea de extindere la 15.000. Terenul va fi pentru rugby, anunță primarul.

Astfel de investiții se vor face și în zonele Mehala și Calea Lipovei. Toate cele patru proiecte vor fi realizate din bani de la bugetul local.

bazin inot

Articolul precedentAquatim, locul I în Topul Național al Firmelor
Articolul următorVictorie in instanța contra unui taximetrist! Acesta a primit o prima amenda uriasa. Urmeaza si altele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.