Aquatim, locul I în Topul Național al Firmelor

 

Aquatim - sigla noua-

Vești bune pentru Aquatim! Societatea a obținut, pentru a treia oară consecutiv, locul I pe țară în Topul Național al Firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie.

Societatea de apă și canalizare a fost premiată la București, pentru rezultatele financiare realizate în domeniul specific de activitate – industrie, captarea, tratarea și distribuția apei, la categoria întreprinderi mari.Topul național al firmelor se face exclusiv pe baza indicatorilor financiari, prin interclasarea topurilor județene, realizate de Camerele de Comerț. Compania este unul din investitorii majori din județul Timiș, în condițiile în care prețul apei este printre cele mai mici din țară.

Astfel, în ultimii 15 ani, compania a atras finanțări externe pentru realizarea unor investiții de peste 50 milioane de euro în Timișoara, în prezent fiind în curs de finalizare un program de 120 milioane de euro de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare în județ, din fonduri europene. Pentru perioada 2014-2020, Aquatim lucrează la un nou program investițional, cu componentă nerambursabilă, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare al UE, în valoare de peste 150 de milioane de euro, fonduri direcţionate către localităţile mici şi mijlocii din județ.

premiu Aquatim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here