Douăzeci de persoane din Timiș și Arad vor merge în vizitele transnaționale

asistente-curs

asistente-curs

Reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România anunță că a reușit să dubleze numărul de participanți la vizitele transnaționale. Astfel, 60 de persoane vor participa la vizitele de la Madrid în această vară. Din Timiș și Arad vor participa în total douăzeci persoane.

Este vorba despre proiectul „Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piața inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”. Acesta este construit pentru 600 de femei angajate în sistemul sanitar public sau privat și derulat în parteneriat cu cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Aceste întâlniri de lucru au ca scop schimbul de bune practici în domeniul egalității de gen cu accent pe reconcilierea vieții de familie cu viață profesională. Reprezentanții organizației vor prezenta în cadrul acestor întâlniri cadrul legislativ spaniol, studii de caz, practici bune privind reconcilierea vieții de familie cu viată profesională, soluții găsite pentru diminuarea segregării de gen în sistemul sanitar spaniol.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!