Referitor la articol de AICi, PMP şi-a exprimat dreptul la replică.

„PMP nu a cerut demisia niciunui primar din județul Timiș. Jocurile politice făcute de alte persoane au doar scopul de a denigra Partidul Mișcarea Populară. Filiala Județeană PMP Timiș rămâne unită, în aceeași echipă, cu scopul principal de a forma o alianță de dreapta ca alternativă credibilă pentru actuala coaliție de guvernare.

În ceea ce priveşte situaţia de la Timiş, preşedintele filialei județene este dl. Claudiu Mihălceanu, conform Hotărârii CEN nr. 22 din 19 martie 2022. Dl. Fedor Maşniţă nu are nicio calitate oficială în PMP Timiş. La acest moment, împotriva tuturor celor care îşi arogă funcţii în PMP au fost făcute demersuri în instanţă şi plângeri penale pentru uzurparea de calităţi oficiale.

Noua conducere a PMP, aşa cum s-a decis atât în Congresul din februarie 2022 cât şi cel din martie 2023, este reprezentată de președintele Eugen Tomac. Singura calitate pe care Feodor Mașniță o are este de impostor, reclamant şi fost membru PMP, la fel ca și fostul președinte Cristian Diaconescu”, semnează Departamentul de Comunicare, PMP.

Articolul precedentFlautistul Matei Ioachimescu și The Romanian Flute Ensemble, într-un concert extraordinar la Gala Festivalului PROPATRIA
Articolul următorCe mai fură românii? Prinşi dezmembrând un tub metalic, de mari dimensiuni, al firmei care execută lucrări în zona centurii Timișoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.