Drumul care face legătura între Făget și Lacul Surduc, proaspăt reabilitat!  

Investiția se ridică la 13,7 milioane de lei fără TVA, iar lucrările au durat 11 luni.  Acum însă, locuitorii din zonă au un drum nou, proaspăt reabilitat, care facilitează accesul oamenilor din zonă fie spre autostradă, fie spre Lacul Surduc. Drumul proaspăt reabilitat are o lungime de 10,2 km.

Astăzi inaugurăm un alt drum județean, care leagă orașul Făget de comuna Fârdea, sat Drăgsinești. Este o investiție de aproximativ 13,8 milioane de lei, o investiție care se întinde pe 10.2 km și consider că e foarte importantă din prisma mai multor aspecte. În primul rând cred că această zonă este deosebită din punct de vedere turistic, și am deschis un nou acces spre lacul Surduc. Este important și pentru cetățenii comunei Fârdea, pentru că au un acces mai facil spre orașul Făget. Acest drum este realizat din bugetul Consiliului Județean”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Beneficiile acestui drum nu sunt doar pentru făgețeni, pentru că noi avem legătură directă și cu comunele din județul Arad care au acces direct spre lacul Surduc. Investiția este benefică de asemenea pentru elevii  din Fârdea, din Gladna, din Mâtnic, care pot ajunge în condiții mai bune la Liceul din Făget. Pe noi ne interesează în primul rând, primii trei kilometri care erau poate și cei mai proști dintre ei, era plin de gropi și beneficiul cel mai mare dintre noi este că unim orașul Făget cu un sat aparținător orașului, și bineînțeles cu celelalte”, spune primarul orașului Făget, Marcel Avram.

Este o investiție foarte importată pentru comuna Fârdea, asigurând legătura între, poate cel mai important punct turistic al județului  Timiș, Lacul Suduc, spre Făget, spre autostradă. A redus mult cheltuielile pentru microbuzele cu care transportăm elevii spre Liceul Făget, dar este benefic pentru toată populația din zonă practic”, spune viceprimarul comunei Fârdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here