Mașină căutată de autoritățile din Marea Britanie, depistată de polițiștii de frontieră din Timiș

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat în vama Jimbolia un autoturism marca Mercedes, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

”În data de 06.10.2018, ora 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, judeţul Timiș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean român, domiciliat în județul Timiș, la volanul unui autoturism marca Mercedes. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 27.09.2018”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Bărbatul a declarat polițiștilor că a obținut autoturismul de la un alt cetățean român în luna februarie 2018 şi că nu știa nimic despre faptul că ar fi căutat de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 20.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here