Consiliul Judetean Timiș a publicat, în sistemul electronic, anunțul de organizare a unei noi licitații pentru o investiție în infrastructura rutieră. Este vorba de această dată de modernizarea Drumului Județean 572 Lucareț – limita județului Arad, km 94+670 – 102+500, lucrare finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

“Vrem să scoatem la licitație toate proiectele pentru care avem semnate contractele din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală, astfel încât să aducem infrastructura rutieră la condiții cât mai bune de circulație. Sectorul de drum judeţean propus pentru modernizare are o lungime de 7,83, km, iar termenul de deschidere a ofertelor din partea firmelor este data de 2 noiembrie 2018. Realizarea acestui proiect va aduce beneficii cetățenilor datorită îmbunătățirii infrastructurii, dar și creșterii potențialului economic al zonei”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Valoarea estimată pentru execuția lucrărilor este de 8.406.894 lei (fără TVA).

DrumulDrumul Judeţean 572, sectorul km 94+670 – 102+500, asigură legătura rutieră a comunei Brestovăţ cu reşedinţa de judeţ, municipiul Timişoara, cu autostrada A1 şi cu județul Arad.

Articolul precedentBărbat, prins de polițiști în timp ce se autosatisfăcea, în Parcul Copiilor din Timișoara!
Articolul următorCCIAT formează experți în achiziții publice! Când începe cursul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.