In Campania electorala din anul 2020 Horia Bugarin impreuna cu alti membri USR a realizat mai multe poze dupa o ploaie torentiala care a inundat zeci de strazi din Dumbravita. Primarul impreuna cu echipa de campanie au pozat pe o strada inundata. La doar un an distanta de la acest eveniment o noua ploaie torentiala a inundat zeci de strazi din aceiasi comuna.

Revoltati zeci de localnici au postat poze si au transmis mesaje de nemultumire primarului Bugarin prin intermediul grupului DUNOS.

Dupa ce a vazut ca gluma se ingroasa Bugarin a iesit pe teren sa vada la „firul ierbii” care este situatia.

Problema apelor pluviale este una sistemică. Străzile deja asfaltate au, in cel mai bun caz, o rezolvare punctuală, indiferent de soluția tehnică aleasă, pentru preluarea apelor. La o ploaie torențială nicio variantă, nici măcar pământul nu reușește să absoarbă pe loc toată apa. La fiecare astfel de ploaie suntem pe străzi pentru evaluarea situației și găsirea unor soluții rapide in cele mai problematice zone. Avem deja în faza de licitație pentru execuție un proiect de reparare a 35 de străzi, cu gestiunea apelor pluviale, proiect care va rezolva câteva dintre aceste probleme. In paralel purtam discuții cu specialiști în domeniu pentru elaborarea unei strategii de preluare, dirijare și gestionare a apelor pluviale pentru toată localitatea, iar împreună cu colegii din departamentul de Proiecte și consultanți externi vom căuta soluție de finanțare externă, costurile unui astfel de proiect neputând fi acoperite din bugetul local.”, a scris edilul pe pagina de facebook
In cele 13 luni de la preluarea mandatului Bugarin nu a facut nimic pentru a remedia aceasta problema. Mai mult acesta da vina si in prezent pe fosta administratie. Asta cu toate ca in campania electorala din 2020 Bugarin se lauda ca va rezolva toate problemele dumbravitenilor alaturi de specialistii care urmau sa vina la Primaria Dumbravita. Pana in prezent nimeni nu a vazut vreun specialist intrand pe poarta primariei Dumbravita.
sursa foto: facebook
Articolul precedentProgramul de lucru cu publicul în perioada sărbătorilor de iarnă, la Primăria Timișoara!
Articolul următor4 migranți depistați pe străzi și zeci de amenzi „oferite” de polițiști

2 COMENTARII

  1. Alooo, USR ul, mai lasati obiceiul asta prost de a da vina pe ceilalti si asumati-va ca sunt praf si pulbere, sunteti doar niste incapabili, si doar ati vrut si voi parte din ciolan si atat, numa ca ciolanul vostru se cam termina, din cate spun gurile rele. V-ati luat unii dintre voi masini noi, altii case, dar a venit vremea sa mai si plecati. Gata, Ajunge!
    Speram, totusi, chiar la o viata mai buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.