Astăzi, 27 iulie, în jurul orei 12.00, în urma căutărilor efectuate de scafandri în zona Lacului Gozna din localitatea Văliug, pentru găsirea bărbatului de 31 de ani, din județul Timiș, dispărut duminică, 23 iulie, în apele lacului, echipajele de căutare au reușit găsirea cadavrului acestuia și aducerea lui la mal.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au efectuat cercetarea la fața locului în acest caz pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cauza exactă a decesului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Reamintim că duminică, la ora 15.46, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în timp ce se afla pe un ponton amenajat pe malul Lacului Gozna, un bărbat de 31 de ani a intrat în lac pentru a înota, nemaireușind să ajungă la mal.

Articolul precedentInvestiții CJT în școli
Articolul următor100 de ani de istorie ai campusului Universității Politehnica Timișoara surprinși într-un eveniment cultural special la Veneția

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.