Un bărbat care a provocat un scandal în oraşul Sebiş, judeţul Arad, a ajuns la spital, cu răni în zona piciarelor, după ce a fost împuşcat de un poliţist.

Pe fondul consumului de alcool, bărbatul a încercat să îi ia unui poliţist arma, moment în care agentul a folosit spray-ul din dotare, apoi a tras un foc de armă în plan vertical. Ulterior, deoarece bărbatul nu s-a liniştit, a tras în zona picioarelor.

Incidentul a avut loc luni dimineaţă, 13 iunie, când un scandal a izbucnit într-o familie din oraşul Sebiş, judeţul Arad.

”În dimineaţa de 13 iunie, în jurul orei 5.30, poliţiştii din Sebiş au fost solicitaţi să intervină la aplanarea unui scandal în familie, în Sebiş. La sosirea poliţiştilor, bărbatul nu mai era la faţa locului, fiind demarate procedurile pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Bărbatul de 38 de ani, din Sebiş, a revenit la locul faptei, pe fondul consumului de alcool manifestându-se violent faţă de unul din poliţişti”, transmite IPJ Arad.

Poliţiştii s-au văzut nevoiţi să folosească arma pentru a-l linişti pe bărbatul recalcitrant.

”Întrucât bărbatul continua să se manifeste violent, încercând să ia pistolul unuia dintre poliţişti, pentru imobilizarea acestuia s-a impus folosirea spray-ului din dotare. Prima măsură a fost fără efect, iar poliţistul a folosit pistolul din dotare, după efectuarea unui foc de armă în plan vertical, fiind tras un foc în direcţia bărbatului recalcitrant, acesta fiind rănit în zona picioarelor”, mai transmite IPJ Arad.

Bărbatul a fost ulterior încătuşat şi preluat de un echipaj al ambulanţei, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Articolul precedentCod galben de vijelii și grindină pentru aproape toată țara
Articolul următorÎn iunie, Timișoara performează în artă prin proiectul din seria ,,La UVT, Cultura este Capitală!”, cu titlul ,,WePerform – Seri de muzică și teatru”, ediția a II-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.